Dit valt er nog allemaal te beleven op AB’s zomerfestivals

Summertime! AB maakt zich klaar om deze warme zomer in schoonheid af te sluiten. Van 26 tot en met 30 augustus kan je afzakken naar onze gratis zomerfestivals Boterhammen In Het Park, Bar Chaud en Feeërieën. Naast het muzikale luik zijn er nog tal van andere activiteiten. Lees mee en welkom dus binnenkort in het Warandepark!

Geniet van een gratis boterham aan de Boterhammenstand
De Standaard trakteert onze festivalbezoekers elke middag op een lekkere gratis boterham.
Download de app DS Nieuws, klik vanaf 26/8 op de banner van Boterhammen in het Park en claim je bon. Die kan je dan makkelijk laten scannen aan de Boterhammenstand op het festivalterrein. Smakelijk!

Steun Enchanté vzw
De boterhammen op ons festival worden dit jaar met liefde bereid door Enchanté vzw.
Met hun project Brooddoosnodig willen zij elke leerling met een gevulde broodddoos naar school sturen. Help ook mee en trakteer op een gevulde brooddoos meer voor september. Dat kan aan de Boterhammenstand zelf, of via www.enchantevzw.be .

Ga langs bij de AB infostand en win één jaar gratis concerten 
Proximus en AB geven één jaar gratis concerten weg. Ga langs de AB infostand, neem deel aan de wedstrijd en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Feest op groene stroom dankzij Bolt 
Energieplatform Bolt zorgt ervoor dat onze zomerfestivals deels op zonne-energie draaien. Breng een kledingstuk mee naar hun stand en laat het bedrukken met een print van illustratrice Eva Lynen.

Volg een geanimeerde wandeling met Brukselbinnenstebuiten
De fantastische stadsgidsen van Brukselbinnenstebuiten organiseren elke namiddag twee wandelingen: een voor families met kinderen en een voor (bijna-)volwassenen. Vertrekken doe je aan de AB infochalet op het festivalterrein. Lees meer en schrijf je in via www.brukselbinnenstebuiten.be of ter plekke (als er nog plaats is).

© Sien Verstraeten

Ontdek de foto-expo ‘Schafttijd’
Onze brooddoos vertelt veel over onze maatschappij. Een foto-expo van Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis toont je de ‘schafttijd’ of lunchpauzes van vroeger en nu.

Muntpunt en Paspartoe geven culturele cadeaus
Muntpunt en Paspartoe zijn er opnieuw bij met een leuk prijzenrad. Maak kans op boeken, extra punten of een culturele hoofdprijs.

Alle info over de zomerfestivals vind je via summer.abconcerts.be .