Inventis

Line-up

Praktische info

Zijn alle concerten en activiteiten gratis?

Ja! Alle concerten en activiteiten tijdens Boterhammen In Het Park, Feeërieën en Bar Chaud zijn helemaal gratis.

Van en naar het festivalterrein

Kom naar het Warandepark met de trein, tram, bus of fiets! Het Warandepark ligt op 10 minuten wandelen van trein- en busstation Brussel-Centraal. De dichtstbijzijnde bus- of metrohaltes (zoals Park en Kunst-Wet) liggen op 5 minuten stappen. Er is ook een onbewaakte fietsenstalling voorzien voor tweewielers.

Eten en drinken

Dorst? We got you! AB opent opnieuw een festivalbar op het terrein. Honger? Tijdens Boterhammen In Het Park mag je zoals steeds je eigen lunch meenemen. De Standaard schenkt festivalbezoekers van Boterhammen In Het Park een heerlijke boterham op vertoon van de Boterhambon (zolang de voorraad strekt). Je kan ook kiezen voor een lekkere lunch, snelle snack of deugddoend diner bij een van de vegetarische of veganistische foodtrucks op het terrein.

Toegankelijkheid

Onze zomerfestivals zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en vlak aan het podium is een zone ingericht voor mensen met een beperking. Er is ook een toegankelijk toilet. We voorzien een ringleiding, zodat personen met een hoorapparaat enkel de versterkte muziek horen zonder storende omgevingsgeluiden. Tijdens de concerten van Boterhammen In Het Park verwelkomen we opnieuw een tolk Vlaamse gebarentaal. 

Over onze festivals

Boterhammen In Het Park is AB’s gratis middagfestival dat al sinds 1990 een Vlaams en Nederlandstalig programma biedt. 

Bar Chaud is dé plek voor ontdekking, spel en plezier. Je kan er elke namiddag terecht voor gratis dansworkshops, skatelessen, jams, battles, optredens en dj sets.

Feeërieën is AB's avontuurlijke, gratis avondfestival dat voor deze 20ste editie volop haar vleugels uitspreidt over planeet Aarde.