Plan je trip naar Boterhammen In Het Park, Feeërieën & Bar Chaud

Van 26 tot en met 30 augustus strijken onze gratis zomerfestivals neer in het Warandepark. Ontdek alle praktische info en plan een leuke uitstap!

Openingsuren

Het festivalterrein en de bar zijn doorlopend open van 11u00 tot 23u30. Ook tussen de concerten en activiteiten door, kan je dus gezellig blijven hangen met je vrienden of familie.

  • Boterhammen In Het Park: concerten vanaf 12u, de volledige line-up vind je hier.
  • Bar Chaud: activiteiten, optredens en dj sets vanaf 14u tot 16u30 (vrijdag tot 18u), de volledige line-up vind je hier.
  • Feeërieën: dj-sets en concerten vanaf 19u of 19u30, de volledige line-up vind je hier.

Van en naar het festivalterrein 

Kom naar het Warandepark met de trein, tram, bus of fiets. Het Warandepark ligt op 10 minuten wandelen van trein- en busstation Brussel-Centraal. De dichtstbijzijnde bus- of metrohaltes (zoals Park en Kunst-Wet) liggen op 5 minuten stappen. Er is ook een onbewaakte fietsenstalling voorzien voor tweewielers.

Eten en drinken

Dorst? We got you! AB opent opnieuw een festivalbar op het terrein. Je koopt ter plekke drink tokens met je kaart (geen cash) die je enkel tijdens onze zomerfestivals kan gebruiken. Per beker die je terugbrengt naar de bar, doneer je 10 cent aan Enchanté vzw voor hun project Broodnodig.

Honger? Tijdens Boterhammen In Het Park mag je zoals steeds je eigen lunch meenemen. De Standaard schenkt festivalbezoekers van Boterhammen In Het Park een heerlijke boterham op vertoon van de Boterhambon (zolang de voorraad strekt) aan de boterhammenstand. 

Je kan ook kiezen voor een lekkere lunch, snelle snack of deugddoend diner bij een van de vegetarische of veganistische foodtrucks op het terrein.

Toegankelijkheid en assistentie 

Onze zomerfestivals zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en vlak aan het podium is een zone ingericht voor mensen met een beperking. Er is ook een toegankelijk toilet. We voorzien een ringleiding, zodat personen met een hoorapparaat enkel de versterkte muziek horen zonder storende omgevingsgeluiden. 

Tijdens de concerten van Boterhammen In Het Park verwelkomen we opnieuw een tolk Vlaamse gebarentaal. Voor verdere vragen in verband met assistentie kan je terecht bij info@abconcerts.be

Ontdek de randanimatie

Er valt nog heel wat te beleven op en rond het festivalterrein. Schrijf je in voor een wandeling door Brussel met Brukselbinnenstebuiten. Draai aan het winrad bij de stand van Paspartoe en Muntpunt en win leuke culturele prijzen. Neem een t-shirt mee en laat die bedrukken met een unieke print aan de stand van Bolt. Ga langs de AB infostand en maak kans op een jaar gratis AB. Kortom: veel plezier!

Alle info via summer.abconcerts.be