Over Bar Chaud

Bar Chaud is dé plek voor ontdekking, spel en plezier in het Warandepark in Brussel. Van 26 tot 30 augustus kan je er elke namiddag terecht voor gratis dansworkshops, skatelessen, jams, battles, optredens en dj sets.

Vorig jaar vond Bar Chaud, het warmste podium van de zomer, voor het eerst haar plek op het festivalterrein van Boterhammen In Het Park en Feeërieën. Het programma was razend populair, daarom brengen we dit jaar weer heel wat gratis activiteiten naar het Warandepark.

TimissBX’elles, BRUZZ dj’s, Maria IskariotSMR en Ucci Why zorgen voor de goeie vibes. Timiss is een grassroots organisatie die werkt voor en met de street community: ze organiseren evenementen, ondersteunen jongereninitiatieven en pleiten voor een betere toegankelijkheid van en vertegenwoordiging binnen (culturele) ruimtes.

BX’elles is dé female skateboarding crew van Brussel. Ze ontstonden met de missie om andere meisjes en vrouwen ervan te overtuigen om te beginnen met skaten. In Bar Chaud leren ze iedereen skaten. Je gender, leeftijd of level doet er niet toe.

We openen Bar Chaud bijna elke dag met een muzikale act: Maria IskariotSMR en Ucci Why palmen het podium in voor een set van 20 minuten. Heet, heter, heetst! Kom springen, dansen en het kot net niet afbreken. Vrijdag sluiten we Bar Chaud af met een ultieme battle tussen de skaters en dansers. Supporter hen mee naar de overwinning!